Kristel (Kandidaat-Notaris)

Kristel, een ervaren waarnemingsbevoegd kandidaat-notaris met zeven jaar notariële werkervaring, brengt een schat aan kennis mee naar de tafel. Haar traject binnen verschillende notariskantoren heeft haar niet alleen vakbekwaamheid gegeven, maar ook scherp inzicht in wat ze zoekt. Met een focus op vastgoed en familierecht neemt ze niet alleen waar voor de notaris, maar adviseert ze ook cliënten en leidt ze besprekingen. Kristel's voorkeur gaat uit naar een middelgroot notariskantoor waar zelfstandigheid wordt gewaardeerd en dossiers een vlotte doorloop kennen. Haar dubbele expertise in vastgoed en familierecht maakt haar tevens open voor een veelzijdige functie die beide gebieden omvat.

Kristel is niet alleen een ervaren waarnemingsbevoegd kandidaat-notaris, maar ook een professional die uitblinkt onder druk. Haar vermogen om een helder overzicht te behouden en slimme prioriteiten te stellen, maken haar onmisbaar in hectische situaties. Daarnaast staat ze bekend als het zonnetje in huis; cliënten verlaten haar spreekkamer niet alleen tevreden maar ook met een glimlach. Buiten het notariële domein geniet Kristel van gezelligheid, met haar voorliefde voor lekker eten en leuke bordspellen die haar vrije tijd kleur geven.

Kristel heeft een maand opzegtermijn en is fulltime beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 5.750,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.  

Functie

Kandidaat-Notaris

Leeftijd

28

Woonplaats

Haarlem

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels uitstekend in woord en geschrift. Spaans uitstekend in woord en geschrift. Papiaments uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Assyt, Codex en MS Office.